Search
уторак 22 јануар 2019
  • :
  • :

KO ĆE POBEDITI IMUNITET ILI RAK?

Kvanatna medicina i naša misao

Kvanatna medicina i naša misao

Saznaj više na našem video kanalu

Kvanatna medicina i naša misao, kvantna fizika, kvantna energija, kvantna medicina, kvantna farmacija itd. Tema koja se sve više provlači kroz nauku a kada ta informacija stigne do nas mi smo u čudu i ništa ne razumemo. Namera ovog teksta da proba da Vam pojasni pojam kvantne prirode a vezano za kvantnu medicinu koja je veoma realna budućnost. Uostalom Rusi i Kinezi to već uveliko praktikuju u svoj klasičnoj medicini (ako takva uopšte i postoji). Naša iskutva su pokazala fascinantne rezultate u dijagnostikovanju pa čak i u terapiji pojedinih bolesti. To znači da je telo energija (a ne hemija kako je vidi sadašnji medicinsko farmaceutski trenutak) i da problem nastaje kada dođe do problema u energetskoj komunikaciji našeg tela.

Kako nauka objašnjava kvantnu fiziku.

Dobitnici Nobelove nagrade za fiziku su van svake sumnje dokazali da je fizički svet jedan veliki okean energije koja se materijalizuje i dematerijalizuje u deliću sekunde, uvek iznova. Ništa nije čvrsto. To je svet kvantne fizike.

Kvanatna medicina i naša misao

Dokazali su da su misli ono što skuplja i drži zajedno ovo večno promjenjivo energetsko polje u objekte kakve vidimo. Pa zašto onda vidimo osobu, umesto trepereće gomile energije? Razmislite o filmskoj traci. Film je zbirka od oko 24 sličica u sekundi. Svaka sličica je od druge odvojena razmakom. Međutim, s obzirom na brzinu kojom se slike smenjuju, naše oči su prevarene i vide kontinuirano pokretnu sliku. Razmislite o televiziji. Katodna cev je jednostavno cev sa hrpom elektrona koji udaraju zaslon na određeni način, stvarajući iluziju oblika i pokreta. U svakom slučaju, to je ono što čini sve objekte.

Imamo 5 fizičkih čula (vid, zvuk, dodir, miris i ukus). Svako od tih čula ima specifičan spektar (na primer, pas čuje drugačiji spektar zvuka nego mi, zmija vidi drugačiji spektar svetla od nas, i tako dalje). Drugim rečima, naš skup čula percipira more energije iz određenog ograničenog stajališta i čini slike iz toga. To nije potpuno, niti je tačno. To je samo interpretacija. Sve naše interpretacije se temelje isključivo na našoj “unutarnjoj karti” ‘stvarnosti koju imamo, a ne na pravoj istini. Naša “karta” je rezultat kolektivnih iskustava iz našeg ličnog života. Naše misli su povezane s tom nevidljivom energijom i one određuju šta će energija oformiti. Vaše misli doslovno menjaju svemir na osnovi “čestica po čestica”, kreirajući vaš fizički život. Pogledajte oko sebe. Sve što vidite u vašem fizičkom svetu počelo je kao ideja, koja je rasla dok nije narasla dovoljno u fizički objekt kroz niz koraka. Vi ste doslovno postali ono o čemu najviše mislite. Vaš život je postao ono što ste zamislili i verovali. Svet je doslovno vaše ogledalo, omogućuje vam da doživite na fizičkom planu ono što držite kao svoju istinu … sve dok je ne promenite.

Kvanatna medicina i naša misao

Kvantna fizika nam pokazuje da svet nije nepromjenjiva stvar kao što se to čini. Umesto toga, to je vrlo fluidno mesto koje se kontinuirano gradi pomoću naših individualnih i kolektivnih misli. Ono što mislimo da je istina je zapravo iluzija, gotovo magija. Srećom, počeli smo razotkrivati privid i što je najvažnije, kako to promeniti.

Od čega se sastoji naše telo?

Ljudsko telo obuhvata devet sastava, što uključuje krvožilni, probavni, endokrini, mišićni, živčani, reproduktivni, respiratorni, skeletni i mokraćni sistem.

Što čini te sisteme? Tkiva i organi.

Od čega su tkiva i organi izrađeni?  Od stanica.

Šta čini stanice? Molekuli.

Što čini molekule? Atomi.

Što čini atome? Sub-atomske čestice.

Što čini subatomske čestice? Energija!

Mi smo čisto energetsko svetlo u svojoj najlepšoj i inteligentnoj konfiguraciji. Energija koja se stalno menja ispod površine, a sve to kontrolišemo svojim snažnim umom.

Kvanatna medicina i naša misao

Vi ste jedno veliko i snažno ljudsko biće. Kada biste se mogli videti pod snažnim elektronskim mikroskopom i vršiti druge eksperimente na sebi, videli biste da ste sastavljeni od skupina večno promjenjive energije u obliku elektrona, neutrona, fotona i tako dalje. Tako je i sve ostalo oko vas. Kvantna fizika nam govori da je čin promatranja objekta taj koji uzrokuje da objekt bude tamo. Objekt ne postoji nezavisno od svog promatrača! Dakle, kao što možete videti, vaše zapažanje, vaša pažnja usmerena na nešto i vaša namera, doslovno stvaraju tu stvar. To je naučno i dokazano.

Vaš svet se sastoji od duše, uma i tela.

Svako od to troje, ima funkciju koja je jedinstvena. Ono što vidite svojim očima i iskusite svojim telom je fizički svet koji ćemo nazvati Telo. Telo je proizvod, stvoren uzrokom. Taj uzrok je Misao. Telo ne može stvarati. Ono samo može doživljavati i biti doživljeno … to je jedinstvena funkcija. Misao ne može doživjeti … ona može napraviti, stvarati i interpretirati. Ona treba svet relativnosti (fizički svet, telo) da bi se doživela.

Duša je sve što jest, koja daje život misli i telu. Telo nema moć stvaranja, iako daje iluziju moći da to učini. Ova je iluzija uzrok mnogih frustracija. Telo je čisti učinak i nema moć prouzrokovati ili stvarati. Ključ svih ovih informacija je kako videti svemir drugačije nego što to vidimo sada tako da možemo manifestovati sve što zaista želimo.

Znamo da mnogima ovaj tekst zvuči ne razumljivo i čudno ali će Vas sigurno pomaći sa sadašnje tačke neznanja za jedan mali deo. Ali da probamo da pojasnimo. Svi ste čuli za placebo efekat, kada pacijent misli da uzima neki lek za svoju bolest a ustvari to je npr neki običan totalno nebitan suplement, i pacijent oseti boljitak ili izlečenje iako nije uzimao medikament (to je lepo objašnjeno u knjizi „Um iznad medicine“ koju je napisala dr Liza Rankin). Znači naše misli definitivno mogu uticati na naše telo samim tim i na bolest ili zdravlje.

Slikovito je to opisao Boda Ninković u jednom razgovoru „ Glava to je direktor, telo toje fabrika. Loš direktor loša i fabrika. Hoćeš da opraviš fabriku!? Moraš da smeniš direktora!“ Znači menjajte misao i tako ćete smeniti direktora i opraviti svoju fabriku.

Kvanatna medicina i naša misao

Sada već ima dosta primera primene kvantne medicine, kvantni analizatori, frekventne terapije, reiki tehnika, astro medicina i sl. Kao i klinika koje primenjuju ovakav pristup i imaju fascinantne rezultate. Problem je što se zvanična medicina slabo bavi ovim pristupom izuzev medicinskih pojedinaca koji su širokog pristupa i spremni za napredak. Uostalom činjenica je da se klasična medicina radikalno menja u svom pristupu na svakih 20 do 30 godina. Problem je što mnogi iz medicinskog establišmenta nisu spremni za napredak jer to negde ugrožava njihov naučni, poslovni i lični integritet (ljudski razumljivo) ali to se obija o glavu mnogih obolelih.

Kako god da okrenete svako od nas je lekar jer upravlja svojim mislima tj svojim zdravljem.