Search
уторак 22 јануар 2019
  • :
  • :

KO ĆE POBEDITI IMUNITET ILI RAK?

Prevencija karcinoma zeolitom

Prevencija karcinoma zeolitom

Prevencija karcinoma je jedan od najvecih izazova s kojim se suocavala medicina u XX veku. Porastom zagadenja okoline i kontaminiranjem hrane i vode, verovatnoca oboljevanja od karcinoma je dramaticno porasla. Teski metali, kao i herbicidi, pesticidi, mikotoksini i drugi, imaju sposobnost da budu uzrocnici karcinoma. Najrasireniji kancerogen je nitrozamin, a veliku opasnost predstavljaju lekovi, aditivi i brojne druge toksicne supstance koje unosimo u organizam sa hranom, vodom, vazduhom…

 

Saznaj više na našem video kanalu

Zbog svoje sposobnosti da vezuje ogroman broj pozitivno naelektrisanih toksina i tako indirektno neutralise njihov efekt, koji podstice pojavu karcinoma, zeolit Zeomedic zauzima istaknuto mesto u borbi s teskim malignim i drugim hronicnim oboljenjima.
Naucno je dokazano da zeolit vezuje i neutralise nitrozamine u probavnom traktu. Ovo je od velikog znacaja, s obzirom na opasnost od nitrozamina koji su pronadeni u preradenim namirnicama, u dimu cigareta, pivu. Nitrozamini su mocni i opasni uzrocnici karcinoma i odgovorni su za dramaticni porast rizika pojave raka. Inhaliraju se ili ulaze u telo putem hrane, pica i nase koze. Konzumiraju se gotovo svakodnevno u mesnim preradevinama: slanini, kobasicama, salami, u mesnim sendvicima, picama, konzerviranim supama i drugim fabrickim prehrambenim proizvodima. Porast stope karcinoma pankreasa u svetu iznosi 68%, karcinom debelog creva belezi slican rast. Leukemija i karcinom mozga takode snazno korelisu s konzumiranjem mesnih preradevina. Odnedavno je poznato da su nitrozamini uzrocni faktor i dijabetesa tipa II.
Iako su nitrozamini vrlo kancerogeni, da bi postali sposobni za delovanje na DNK i uzrokovanje mutacije, odnosno karcinoma, nitrozamini najpre zahtevaju metaboliticku aktivaciju. Zeolit Zeomedic, kao selektivni apsorbens, moze odstraniti nitrozamine iz organizma. Zeolit hvata i izoluje komponente nitrozamina iz tela, te preventivno utice na njihovo biohemijsko delovanje u telu. Ovaj jednostavni efekt zeolita godisnje potencijalno moze spasiti i zastititi zivote miliona dece i odraslih sirom sveta.

Ukoliko u apotekama u vašem okruženju nema ZeoMedic zeolita  obratite im se direktno na da Vam ga pošalju.