Search
среда 12 децембар 2018
  • :
  • :

KO ĆE POBEDITI IMUNITET ILI RAK?

SENAR ELEKTROTERAPIJA TRANSDERMALNIM ELEKTROSTIMULATOROM

SENAR ELEKTROTERAPIJA TRANSDERMALNIM ELEKTROSTIMULATOROM

Transdermalni elektrostimulator “ Senar” ( samokontrolni energetski neuro adaptivni regulator) je uredjaj razvijen na bazi radova ruskih naučnika, na temeljima Teslinih istraživanja i postavki. Vrši terapeutski, neinvazivno delujući na ljudsku kožu, ii ma opšti regulativni uticaj na fiziološke sisteme ljudskog tela u širokom spektru patoloških stanja.

SENAR ELEKTROTERAPIJA
Senar je frekvencijski uredjaj koji uz pomoću biofeedback-a, kada se prisloni na kožu sam računa i odredjuje frekvenciju koja je potrebna da bi u telu došlo do promene i do izlečenja. Frekvencije stimuliraju C vlakna koja otpuštaju velike količine neuropeptida koji deluju kao endorfini i brzo se rašire po celom telu, a poznato je da su neuropeptidi prirodni lek za sve patološke procese u telu.
Svaki signal koji ide iz uredjaja različit je od prethodnog kojeg je izbacio, što omogućuje kontinuiranu stimulaciju tela na promene, kako se telo ne bi naviklo na postojeći signal. Zapravo radi se o električnom signalu koji je neškodljiv, bipolarnim električnim impulsima različitim po obliku i dužini trajanja, a koji su fiziološki vrlo slični onima u ljudskom telu. S obzirom na njegove jedinstvene karakteristike, mogućnost za pobudjivanje nervnih C vlakana je puno veća nego bilo koje druge metode elektroterapije, što omogućava maksimalnu aktivnost nervnog sistema,a samim tim i reakciju celog organizma.
Ako se radi o hroničnoj bolesti ili povredi preporučuju se svakodnevni tretmani i po dva do tri puta dnevno. Terapija SENAR-om je kompatibilna sa klasičnom medicinom i svim oblicima komplementarne medicine, a u tom slučaju oporavak pacijenta biće više puta brži.

Primena SENAR aparata u onkologiji
Onkološka oboljenja se mogu posmatrati kao i sve druge hronične bolesti. U ovom slučaju stadijum oboljenja ne igra veliku ulogu.
Postoje dva pristupa kod tretiranja SENAR aparatom pacijenata sa onkološkim oboljenjima.
Prvi pristup je kod pacijenata koji žele da se izleče i koji su spremni da učine sve da tu želju i ostvare,i to ne samo na rečima,već i delom. Kao i kod lečenja bilo kog drugog hroničnog stanja, terapija se sprovodi u 1 do 4 ciklusa u trajanju od po 15-20 dana i uz paralelnu primenu zdravog načina života.
Drugi pristup treba primeniti u slučajevima kada se zdravlje podređuje određenim idejama, pritisku na poslu, prezauzetosti, konfuziji, ili kada jednostavno osoba vodi usamljenički život, bez svrhe i životnog cilja, i kada joj bolest dođe praktično centar preokupacije. U takvim slučajevima, pacijent ne želi ili već nije ni sposoban da se bori za sebe, za svoje zdravlje i svoj život. Na žalost, u takvim slučajevima ni SENAR aparat niti bilo šta drugo ne mogu da pomognu.
SENAR aparatom moguće je umanjiti bol i druge manifestacije oboljenja, i samim tim smanjiti upotrebu lekova protiv bolova, a pacijenta učiniti mirnijim i spokojnijim.

Osim u onkologiji, uredjaj se preporučuje i pokazao se efikasnim i u lečenju raznih patoloških stanja, oboljenja i bolnih manifestacija u sledećim slučajevima:
– NERVNI SISTEM
– KOŠTANO-MIŠIĆNI SISTEM
– RESPIRATORNI SISTEM
– KARDIOVASKULARNI SISTEM
– DIGESTIVNI SISTEM
– UROGENITALNI SISTEM
– ZUBNA OBOLJENJA

 
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.