Search
среда 12 децембар 2018
  • :
  • :

KO ĆE POBEDITI IMUNITET ILI RAK?

Članovi Vera u Život

Članovi Vera u Život

  • Simple Usage
    Simple Usage
  • Huge-IT Slider
    Huge-IT Slider
    The slider allows having unlimited amount of images with their titles and descriptions. The slider uses autogenerated shortcodes making it easier for the users to add it to the custom location.

Vera u Život Svesni potrebe da se pomogne obolelima od karcinoma, osnovano je Udruženje Građana za pomoć obolelima od karcinoma „Vera u Život“.

Članovi udruženja su ljudi koji su smogli snage i volje da svoje profesionalno znanje stave u službu pomoći obolelima.

Lekari: da objasne nalaze i daju sva potrebna obaveštenja vezano za terapiju koju je lekar specijalista prepisao.

Psiholozi: svesni psiholičkog stanja u kojem se pacijent i njegova najbliža okolina nalaze psiholozi su tu da se na psihološkom planu pomogne pacijentu. Psihosomatska strana bolesti je evidentna, i ona obara imuni status organizma. Bez vere u sebe i svoje mogućnosti veoma je teško pobediti bolest.

Nutricionisti: će Vam objasniti kako se hraniti i tako poboljšati svoje zdravstveno stanje i sačuvati svoj imuni status. Posebno kako se hraniti prilikom hemioterapije.

Alternativci: normalna reakcija svakog pacijenta je suplementacija, tu mnogi naprave grešku. Šta kako deluje na organizam saznaćete dolaskom u naše Savetovalište. Zpamtite ono što je pomoglo nekome ne mora da znači da će i Vama.

 

Ne dozvolite da Vam neznanje bude neprijatelj, dođite u Savetovalište „Vera u Život“

Zapamtite „BOLEST I LEK JE U VAMA“

Naše usluge su besplatne.