Search
уторак 22 јануар 2019
 • :
 • :

KO ĆE POBEDITI IMUNITET ILI RAK?

Mehanizam dejstva petroleja

Petrolej

Mehanizam dejstva petroleja

Saznaj više

mehanizam dejstva Petroleja u onkologiji se može objasniti ako se vratimo na lekovita svojstva ‘’bele’’ nafte-

 1. Petrolej jako suši i dehidrira ćelije. Bilo koji zloćudni tumor predstavlja zajednicu živih ćelija koje se brzo razmnožavaju. Ukoliko se liše tečnosti tada ginu – to je jedno od glavnih lekovitih svojstava Petroleja, kojim direktno deluje na maligne ćelije.
 2. Petrolej ima veliku prodornu sposobnost. Po pravilu svaki tumor okružuje se svojevrsnom zaštitnom barijerom. Svojstva petroleja su takva, da on relativno lako prodire kroz takvu barijeru i ispoljava direktan uticaj na ćelije raka. To svojstvo petroleja uočeno je još u dalekoj prošlosti – nafta, posebno bela, resorbuje, topi, otvara začepljenja.
 3. Zloćudni tumori izazivaju u tkivima upalu i bol. Petrolej ima svojstvo da otklanja upalu i ublažava bolove.
 4. U poslednje vreme smatra se, da su jedan od glavnih uzroka pojave i stvaranja zločudnih tumora praziti. Glavne osobine Petroleja su njegova baktericidna i antiparazitna svojstva.
 5. Petrolej povećava imuni status organizma svojim antiparazitskim dejstvom. To je upravo neophodno za uspešnu borbu organizma protiv onkoloških bolesti.
 6. Pijenje petroleja podstiče širenje krvnih sudova i poboljšava ishranu tkiva. To je posebno važno primenjivati na mestu (lokalitetu) onkologije. Jer zajedno sa krvlju u obolelo tkivo dospevaju materije za regulaciju i time deluju na obolele ćelije, primoravajući ih da se potčinjavaju radu celog organizma.
 7. Uzimanje Petroleja podstiče pojačan rad žljezda sa unutrašnjim lučenjem i poboljšava razmenu materija. Sa jedne strane hormoni bolje deluju na ćelije regulišući njihov pravilan rad, a sa druge strane, pojačana razmena materija podstiće njihovu mobilizaciju protiv rušilačkog uticaja tumora.
 8. Kao rastvarač organskih jedinjenja on resorbuje trombe, začepljenja u krvotoku – upravo iz tog razloga on podstiče lečenje velikog broja oboljenja krvi, medju kojima su i hemoroidi. Hemoroidi znaju često da budu prateći problem onkoloških bolesti.
 9. Poboljšava rad jetre, normalizuje stolicu, kod muškaraca normalizuje funkciju prostate, sperma u vidu želea poprima svoju tečnu konzistenciju, jaća imunitet…