Search
уторак 22 јануар 2019
  • :
  • :

KO ĆE POBEDITI IMUNITET ILI RAK?

Kako pobediti rak

Kako pobediti rak

Večito pitanje onkoloških bolesnika je „ Kako pobediti rak i da li mogu ozdraviti“, e pa da znate MOŽE!!!

Saznaj više na našem video kanalu

Radeći godinama sa pacijentima u Savetovalištu Vera u Život i upoznavši nekoliko hiljada onkoloških pacijenata, sreo sam se sa mnogima koji su to uspeli. Kada kažem uspeli mislim na pacijente koji su u stabilnom stanju remisije duže od pet godina (neki duže i od decenije) i veoma se dobro osećaju. Namerno sam upotrebio reč remisija jer je to prvo medicinski a drugo nemam još dovoljno iskustva tj nisam bio u prilici da se sretnem sa većim brojem pacijenata koji su zdravi i posle 15god od oboljevanja (samo sam troje sreo i upoznao). Ali kako god, oni postoje i živi su.

Namera mi je da Vas ovim tekstom upoznam sa svojom vizijom borbe protiv raka (na koju imam pravo jer sam i sam onkološki bolesnik koji uskoro ulazi u osmu godinu borbe, i čini mi se neću skoro), probaću da vam ispričam kako smo se mi koji smo još uvek živi zdravi i pozitivni uspeli, svako na svoj način ali uspeli.

Obratite pažnju da klikom na ovde pročitaj više  ili ako je tekst obojen plavom bolojm, možete dobiti dodatne informacije za oblast o kojoj se priča.

Kao prvo šta je rak, kancer, tumor kao bolest? Rak, takođe poznat kao zloćudni tumor ili maligna neoplazma, predstavlja grupu bolesti koja uključuje abnormalni rast ćelija sa potencijalnom mogućnošću da napadne ili se proširi na ostale delove tela. Ovako medicina opisuje rak. Ta suluda deoba ćelija je ono što nas na kraju ubija. Medicina se bavi samo posledicama ja vidim ja napadam, ali uzrokom nikako (sem onih naučnika u laboratorijama), nijedan lekar neće sa vama pričati o uzrocima nastanka raka i probati da vam na taj način pomogne. Od momenta kada se obratite lekarima vi postajete deo protokola, i na vama se primenjuje protokolarna terapija primerena vašem karcinomu, veoma često možda ne primerena vašem trenutnom zdravstvenom  stanju, godinama i sl. Po sistemu ko preživi priča. Medicina poznaje tri načina borbe protiv raka: hemioterapija, zračna terapija, operativni zahvat i to je to. Ako spomenete onkologu moguću primenu alternative u borbi protiv raka najveći broj njih će vas nagrditi i sočno napljuvati narodnu medicinu. Imali smo priliku da čujemo od pacijenata kako im je lekar rekao da pad imuniteta nema nikakve veze sa onkološkom bolešću !!!?????

No nije namera ovog teksta da se bavi procenom medicinske ili alternativne metode, umorio sam se od pljuvanja jedne i druge strane i njihove isključivosti (čitajte ljudska sujeta), po meni, istina je negde između tj kao integrativni pristup, svaki od tih pristupa ima svoje dobrobiti u to sam se uverio kroz lično iskustvo kao i kroz rad sa više hiljda onkoloških pacijenata u našem Savetovalištu Vera u Život, znači čista empirija.

Kroz naredne tekstove na koje možete otići klikom na ovde pročitaj više upoznajte se sa navedenom temom.

Mnogo toga možete saznati na našem sajtu ili Youtube kanalu, da bi ste lakše našli temu koja vas interesuje u polju za pretragu ukucajte pojam koji tražite

 

 

 

 

 

Kako pobediti rak nije odete kod lekara i primite terapiju ili u apoteku i kupite lek i popijete ga i Vi ste zdravi. To baš nije tako, ovakvim pristupom mnogi u izgubili bitku. Pošto je po meni rak metabolički proces u telu, a telo ne može bez glave tj duše (čitaj misli i sl) jer je to sve deo našeg metabolizma ujedno i našeg zdravlja. Znači kako pobediti rak kreće prvo iz vaše glave i polako prelazi na fiziologiju vašeg tela.

Kakopobediti rak iz raznih uglova:

Psihologija pročitaj više

Alternativa pročitaj više

Medicina

Detksikacija pročitaj više

Blog zanimlivosti je kategorija koju obavezno pregledajte mnogo korisnih saveta možete tu videti pročitaj više

Kliknite na svaku od gore navedenih poglavlja  i informišite se.

Za dodatna obaveštenja obratite nam se na 061 6353018