Raif frekventna terapijaZa mnoge bolesti klasična medicina nema odgovor „šta je uzrok nastanka simptoma“. Onda ih obično klasifikuje kao autoimune bolesti. Veoma često se susrećemo sa pitanjima pacijenata „da li je moguće da telo samo sebe ubija, pa to nije prirodno“.

Obično bolest nastaje kada dođe do pada imunog sistema. Imuni sistem je veoma kompleksna kategorija, ne posotoji tableta, injekcija, čaj i sl. koje kupimo popijemo i imuni sistem je na svojoj normali.

Raif frekventna terapija, danas se zna da su uzročnici pada imuniteta i pojave teških oboljenja razni mikrobi, toksini iz okruženja, posebno teški metali, latentni stres, pogrešan način ishrane. Oni oslabljuju i opterećuju telo, tako da “uzročnici” dobijaju optimalnu životnu sredinu za svoj razvoj. Mikrobi uništavaju naše ćelijsko tkivo, uzimaju najvrednije hranljive materije i razmenom materija ostavljaju štetne produkte (mikotoksine) u krvi i limfi sa kojim se naš organizam teško bori jer to ujedno remeti i prirodnu oscilaciju ćelije.

Raif frekventna terapija, svaka ćelija našeg tela, zavisno od organa koji sačinjava, sastoji se od protoplazme koju čine razni minerali i metali, primereno funkciji koju imaju u tom organu, a pošto sva materija ima svoju vibraciju (oscilaciju), tako i skup svih oscilacija materije od koje je načinjena ćelija, određuje i oscilaciju same ćelije (kvantna mehanika čitaj i kvantna medicina), skup svih tih ćelija čini određenu oscilaciju organa. Kada je oscilacija stabilna, onda ćelija a i ceo organ normalno i funkcionalno rade. Kada je odnos frekvencija naših ćelija u skladu sa ukupnim frekvencijama mikroba koji žive u nama onda energija normalno prolazi i sve je dobro. Onog trenutka kada se neka od parazitskih jedinki prenamnoži (infekcija) dolazi do remećenja usklađene stabilnosti i organ gde se desila infekcija dolazi u stanje disfunkcije ili ti bolesti, to isto važi i za celo telo. Iz tog razloga disbalans mikroorgnizama  u našem telu je ključan za naš imunitet.

Prosečan ljudski organizam se sastoji od oko 30 biliona ćelija a raznih mikroorganizama (parazita, virusa, bakterija, gljivica, glista i drugih) preko 40 biliona. Očigledno je da mi sa njima živimo u simbiozi, jer bez 80% njih mi ne bi smo mogli da preživimo, to su probiotičke bakterije, one vare hranu za nas čiste toksine itd. I sve dok je balans u redu i dok naš imuni sistem drži pod kontrolom njihovu populaciju, park odlično funkcioniše. Ali, eh to vačito ali.. parazit kada se prenamnoži onda nastaje problem, naime on oduzima domaćinovom organizmu životnu snagu i energiju, čime se smanjuju energetske rezerve organizma, skraćuje životni vek i povećava mogućnost nastanka težih bolesti kao sto je rak. Parazitu je potreban domaćin da bi mogao da živi, a domaćinu treba parazit da bi mogao da održi svoj imunitet na dovoljno visokom nivou. Ispostavlja se da je to normalno, prirodno stanje života.

Prisustvo virusa, bakterija, gljivica, glista i parazita u našem organizmu podupiru mnogi faktori kao što je pogrešna ishrana (npr ugljeni hidrati), teški metali i ostale toksične materije koje unosimo vazduhom, vodom, hranom, sredstvima za higijenu i sl. No kada se one namnože kako ih se rešiti i vratiti stanje na normalno.

Doktorka Hulda Reger Klark je pronašla specifične frekvencije na kojima osciluju mikroorganizmi (to su bioradijacije koji poseduje svaki živi organizam). Njena istraživanja se zasnivaju na ranijim radovima Rojala Rejmonda Rajfa, Georgija Lakovskog i Nikole Tesle. Kada se deluje na parazit njegovom prirodnom frekvencijomona se uvećava i parazit jednostavno naraste do nivoa kada eksplodira pogledajte video…

Raif frekventna terapija, suština jeste u elektro frekvencijama koje preko elektroda (anode i katode) prolaze kroz telo i na svom putu jednostavno rečeno napadaju samo parazite koji su u tom frekventnom polju. Frekventni generator pomoću slabih električnih impulsa (jačine 9 volti) preko anode i katode razara ćelisku opnu virusa, bakterije i parazita i time ih uništava. Ima situacija kada dođe i do koinfekcije kada je virus ili nanobakterija u bakteriji i tada se može dejstvovati na oba parazita i uspešno ukloniti uljez. Posle kratkog vremena ćeliska membrana puca i parazit je uništen. 

Današnja praksa je potvrdila da je za uništenje patogenih ćelija dovoljno 3 – 5 minuta svaki dan u trajanju od 10 do 12 dana, delovati odabranom frekvencijom da tretman bude uspešan. Svaki od parazita ima nekoliko frekvencija zavisno od toga gde se u telu nalazi, pa pojedine terapije traju od 30 do 60 minuta. Važno je napomenuti da čak i pogrešno odabrana frekvencija nema štetnog uticaja na organizam, i da frekventna terapija ne djeluje na zdravo tkivo tj ne oštećuje ga. Ipak, postoji jedan oblik reakcije, koja nastaje zbog reakcije tela na povećanu prisutnost mikotoksina od uništenih mikroba u telu koja se manifestuje kao blagi oblik simptoma viroze. No, nakon njihove eliminacije iz tela simptomi nestaju, pa se preporučuje vršiti detoksikaciju i piti dosta vode da se telo što pre očisti.

Svaki organ ima svoj frekventni opseg u kojem normalno funkcioniše, kada dođe do razvoja bolesti organ ispada iz frekventnog opsega i on je u disbalansu, to stanje je bolesno stanje i mi to doživljavamo kao bolest. Godinama se metodologija dr Rajfa razvijala i istraživači su otkrivali sve više frekvencija koje su delovale pored mikrobnih noksi i na bolesna stanja pacijenata (simptome). Sve više se u svetu medicine primenjuju ove frekventne terapije kod raznih bolesnih stanja npr: onkologija, autoimune bolesti, endokrine i sl. Definitivno to je medicina ovok veka, samo se postavlja pitanje kojom brzinom će medicinski establišment prihvatati ovu metodu, jer ona se u osnovi pored simptomatike bavi i uzrokom bolesti. Stoga vam preporučujemo da kada god je to moguće primenjujete ovu metodu, da našteti neće ali da pomogne hoće.

Boravak druge osobe u istom energetskom polju u čijem telu nema patogenih mikroba, bezopasan je, jer neće niti biti štetnog djelovanja energetskog polja na tu osobu (nema rezonance).

U Evropi se Frekventni generator koristi u desetak zemalja kao terapijski uređaj u privatnim klinikama. U Engleskoj uspešno deluje vrlo ozbiljna organizacija pod nazivom Royal Rife British Group, a postoji i obimna literatura posvećena toj tehnologiji.

Osim frekvencija namenjenih uništavanju mikroba postoje brojne frekvencije sa stimulativnim efektom: za rad imunoproteinskog sastava (selektivno, zavisi od tipa bolesti), za rad bubrega, jetre, limfnog sastava, endokrinog sistema, normalizacija krvnog pritiska, rada srca,creva,hipofize,epifize,hormona,krvi i mnoge druge…

U svakom slučaju ovo je budućnost medicine, deluje a nema nuspojava.

Za više informacija obratite nam se 0616353018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *