Search
среда 12 децембар 2018
  • :
  • :

KO ĆE POBEDITI IMUNITET ILI RAK?

Šta je hidžama

Šta je hidžama

Saznaj više na našem video kanalu

Hidžama (arapski: ḥjạmẗ lit. „isisavanje“) je alternativni medicinski postupak i arapski izraz za vlažno isisavanje, gde se krv vakumom isisava kroz male rezove na koži u terapeutske svrhe. Hidžama terapija  oslobađa telo štetnih patogena tako što izvlači višak krvi koja leži ispod kože a posebno jer deluje na stagnatnu limfu koja je najvažniji organ za odbranu od bolesti. Istraživanja su pokazala značajne patološke razlike u zdravoj krvi u venama i stagnantnoj krvi ispod kože..
Hidžama primorava telo da poveća cirkulaciju krvi i podstiče imunološki sistem koji omogućava telu da koristi svoje prirodne resurse da bi se lečio. To je prirodan način ublažavanja bola i lečenja mnogih bolesti kao i podizanja imuniteta organizma.
Mi smo pobornici „BOLJE SPREČITI NEGO LEČITI“. Hidžama terapija je jedan od najboljih načina za sprečavanje bolesti i održavanje zdravlja kako u preventivne svrhe tako i u svrhe detoksikacija kod ozbiljnih zdravstvenih problema. Ovde je posebno naglasak na onkološke bolesnike koji su u stanju remisije gde je verovatnoća povratka bolesti izuzetno velika, stoga je potrebno maksimalno uložiti napore u podizanje imunog sistema, kao i na onkološke bolesnike koji su na hemioterapiji zbog nuspojava iste koja definitivno obara imunistatus organizma.

Današnji izbori u načinu ishrane i načina života su najvažniji u određivanju rizika za pojavu bolesti u budućnosti. Kombinacija zdrave ishrane, redovne vežbe i redovne detoksikacije organizma, kao što su post, Hidžama, hidrokolon terapija i sl može pomoći u prevenciji pojave bolesti.
U nameri da Vam približimo i ovaj vid detoksikacije organizma pročitajte ovaj tekst.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na 0616353018

Miloš Savićević