Search
уторак 22 јануар 2019
  • :
  • :

KO ĆE POBEDITI IMUNITET ILI RAK?

Naturalia anti parazitni program

Naturalia anti parazitni program

O parazitima u našem telu, više informacija možete dobiti u posebnom poglavlju na našem sajtu, koji je posvećen njima.

Naša narodna medicina se intenzivno bavila problemom parazita. I dan danas je u upotrebi izraz „metiljavo dete“ – dete koje u sebi nosi parazit – metilj. Postoji niz narodnih lekova za čišćenje od glista, pantljičara, metilja, „ušnih i nosnih crva“… Međutim, ono što je u medicinskoj praksi potvrđeno u više slučajeva i što se pokazalo kao izuzetno uspešan anti parazitski tretman je tretman po metodi Hilde Klark. On se sastoji od dve tinkture i ulja od karanfilića.

Preparat APP Naturalia, sastoji se od tri ekstrakta biljaka koje je preporučila Hilda Klark, a koji su pojačani sa biljkama našeg podneblja, za koje je dokazano da imaju izrazito anti parazitno dejstvo. Radi se o biljkama koje nemaju toksičnih i štetnih alkaloida, već se njihovim delovanjem, eliminišu paraziti iz organizma.

Korišćenje Naturalia anti parazitni program, obavlja se po tačno određenoj šemi, od koje se nikako ne sme odstupati, da bi efekat preparata bio potpun. Rezultati upotrebe su vidljivi već posle prve nedelje. Smanjuje se nadutost, a mogu se pojaviti blage dijareje. Neophodno je uzimati veće količine tečnosti, zbog toga da bi se iz organizma što lakše i brže oslobađali mitotoksini, nastali kao posledica lučenja i raspadanja parazita.

Poželjno je da se u toku trajanja tretmana APP Naturalia, koristi i zaper. Na taj način se  upotpunjuje delovanje kako na žive parazite, tako i na njihova jajašca, koja se nalaze na najrazličitijim mestima u našem telu.