Cezijum hlorid segidrin

Cezijum hlorid segidrin protokol za lečenje maligniteta

Teorijski ništa nije bolje u lečenju raka nego napraviti ćeliju kancera alkalnomTretman maligniteta pomoću cezijuma je rezultat rada najviše doktora A. Kejta Bruvera. Nekada je obolelima od raka davano šest grama cezijuma u prahu dnevno. I to je pokazalo rezultate. Ali molekul cezijuma u prahu je preveliki da bi ćelija kancera  mogla da ga proguta. A ako cezijum ne dođe u unutrašnjost ćelije on ne može da deluje na nju.
Danas se za ovu terapiju koristi  tečni jonski cezijum hlorid. Kada uđe u ćeliju raka cezijum čini da ona postane alkalna (krv koja transportuje cezijum ne postaje alkalna već samo unutrašnjost kancerozne ćelije). Cezijum ulazi u kancerozne ćelije kada to drugi sastojci ne mogu.

Cezijum hlorid segidrin, tako se kanceru ograničava uzimanje glikoze i on se izgladnjuje. Kancerozne ćelije postaju slabe i bolesne. Zaustavlja se fermentacija čime se sprečeva da ćelija koristi glikozu. Neutrališe se mlečna kiselina koja je glavni uzrok ćelijskog nekontrolisanog umnožavanja.
I to je sva terapija.


Cezijum hlorid segidrin. Poznati terapeut u lečenju raka cezijumom je bio nemački lekar dr Hans Nijper (1928-1998). Mnogi slavni Amerikanci su išli kod njega na tretman uključujući  jednog američkog predsednika.
“Tečni jonski cezijum hlorid kanceroznu ćeliju čini alkalnom i do 8.0 i više. Tako bolesnu imuni sistem je konačno likvidira. Krvni serum ostaje i dalje na normali ili približno 7.4.
Ne samo da se ovim tumor nakon nekoliko nedelja  smanjuje već se prekida proces daljeg pretvaranja zdravih ćelija u kancerozne. Bol od tumora se zaustavlja 12 do 24 časa od prve terapije”.

Cezijum hlorid segidrin :1.Čini ćelije raka alkalnim

2. Ograničava unos glukoze u ćeliju( čime je izgladnjuje)

3.Neutrališe mlečnu kiselinu(koja je zapravo ono što izaziva nekontrilisanu deobu ćelija)Čini je netoksičnom, I zaustavlja process fermentacije što je drugi efekat ograničavanja glukoze.

Protokol

SupstancePonedeljak-petakSubota-Nedelja
1.Cezijum1 supena kašika 2X dnevnoNe
2.70% DMSO1 kafena kašika 2X dnevnoNe
3.Kalijum1 supena kašika 2X dnevno1 supena kašika 2X dnevno
 4.Magnezium1 supena kašika 2X dnevno1 supena kašika 2X dnevno
 5.Koralni .CalciumPo uputstvuPo uputstvu

Supena kašika=1,5gr ili 1,500mg

1.Cezijum hlorid segidrin se uzima zajedno sa hranom. Izuzetno je važno uzeti tačno 3gr jer ukoliko se uzme manje nećemo imati očekivani rast ph i tumorske ćelije će nastaviti razmnozavanje,ili pak ako uzmemo više dolazi do povećane produkcije mokraćne kiseline koja oštećuje bubrege.

2.DMSO(dimetil sulfooksid) Poznat je po svojoj sposobnosti da prodre u živo tkivo i podstakne ćelijske procese. Doktor Morton Valker u svojoj knjizi ,,DMSO: Nova isceliteljska mod”, opisuje kako on blokira bol, smanjuje upalu, ubija bakterije i gljivice, smanjuje zgrušavanje krvi, poboljšava cirkulaciju,neutrališe slobodne radikale, stimuliše imuni sistem, i ubrzava zarastanje rana. On pomaze ceziumu i drugim mineralima kao nosač da prodru duboko u tkivo.Ukoliko je pacijent na hemio/radio terapiji mora se sačekati 7 dana po završetku pa tek onda uzimati DMSO.

3.Kalijum koji neutrališe kiseline i reguliše balans vode u organizmu,omogućava ulazak cezijuma u ćeliju  putem NA-K pumpe(koja K kao intracelularni jon ubacuje u ćeliju a Na ostaje izvan ćelije)

4. Magnezijum je vazan za produkciju i transfer energije,aktivira enzime važne za metabolizam proteina i ugljenih hidrata.

5.Koralni kalcijum sadrži u sebi Ca,vitamin D3,silicijum dioksid… Uzimati 9 kapsula dnevno(4,5 gr svaki dan)

Ceo protocol  treba da traje 90 dana. Ipak ako se javi simptomi zasićenja cezujumom prestati I ranije.Ti simptomi su :

Ukočenost lica, brade, nosa

Slabost mišića nogu

Veoma suva I ljuspičasta koža, ekstreman svrab

Učestalo mokrenje ( što treba razlikovati od potrebe za učestalijim mokrenjem zbog veće količine vode koja se konzumira).

Neki od ovih simptoma su I simptomi prevelike doze kalijuma u serumu krvi, što je jedan od razloga zbog čega treba raditi nalaze krvne slike svake 2-3 nedelje.

Cezijum hlorid segidrin, PROTOKOL ISHRANA APSOLUTNO ZABRANJENO: Životinjski  protein, uključujući  jaja šećer, med, javorov sirup, veštačkih zaslađivača – sve šećere voće, voćni sokovi žita: pšenicu, raž, , heljda, pirinač, itd uključujući hleb, testenina So – Sve uključujući morske soli, itd mleko, jogurt ili soje, lanenog ulja, uljane repice, šafranike, suncokreta, margarin, maslac, Alkohol kafu, crni čaj, duvan, sve vrste  prerađene hrane.

DOZVOLJENA HRANA: Sirovo ili kuvano povrće, sa fokusom na tamno Zeleno, Slatki Krompir ¼ – ½ šolje Sočivo ½ – 1 šolje, avokado, salate, bademi , čorba od povrća, limun , kokosovo ulje, maslinovo ulje ,sveže začinjeno bilje.

Preuzeto sa

http://www.thewolfeclinic.com/index.php/information-and-tools/protocols/136-the-cesium-chloride-protocol

https://sites.google.com/site/ubiceraka/kancer-suplementi/leatrile-b17-cesium-chloride

Za više informacija kontaktirajte nas
0616353018
office@verauzivot.com