Frekventna terapija parazita put ka izlečenju

Frekventna terapija

Saznaj više na našem video kanalu

Čuvena Dr. Clark je veoma mnogo  volela prirodu i smatrala da se svako može sam izlečiti. Ona je uvek tražila uzrok bolesti, koji se nalazi u temelju simptoma. Posmatrala je više ljudi sa istom bolešću i otkrivala šta imaju zajedničko. Tako je otkrila da se uz svaku bolest veže određeni parazit. Najznačajnije od njenih otkrića je bila spoznaja da direktna električna frekventna  aktivnost ubija bakterije, viruse i parazite.

Frekventna terapija parazita put ka izlečenju

Prisustvo virusa, bakterija, gljivica, glista i parazita u nasem organizmu podupiru teški metali i ostale toksične materije koje unosimo vazduhom, vodom, hranom, sredstvima za higijenu i mnogim proizvodima modernog života(parabeni, aditivi, aspartman, na-glutamat, PEG dodaci, pesticidi…)
Prirodan način održavanja zdravlja jeste: izbegavanje toksikacija organizma i stalna detoksikacija organizma (jonska detoksikacija, hidrokolon terapija, fitoterapija, frekventna terapija, post i sl). Na taj način menja se podloga u telu za razne parzite te su oni u umanjenom broju a samim tim i naš imuni sistem može da vrši svoju kvalitetniu funkciju.
Hilda Reger Klark je pronašla specifične frekvencije na kojima osciluju mikroorganizmi (to su bioradijacije koji poseduje svaki živi organizam). Njena istraživanja se zasnivaju na ranijim radovima Rojala Rejmonda Rajfa, Georgija Lakovskog i Nikole Tesle.
Frekventni generator pomoću slabih električnih impulsa (jačine 9 volti) preko anode i katode razara ćelisku opnu virusa, bakterije i parazita i time ih uništava. Posle kratkog vremena ćeliska membrana puca i parazit je uništen. Svako živo i neživo biće ima svoju sopstvenu rezonantnu frekvenciju. Izlaganje bakterija, virusa, gljivica i drugih parazita sopstvenim frekvencijama dovodi do njihovog uništenja (slično kao kada se most sruši ako se na njega deluje njegovom rezonantnom frekvencijom ili kad čaša puca kad se na nju deluje visokim tonovima).

Današnja praksa je potvrdila da je za uništenje patogenih ćelija dovoljno 5 – 7  terapija svakodnevo (ukoliko nisu u pitanju veoma teške zaraze, gde je potrebno više terapija). Važno je napomenuti da čak i pogrešno odabrana frekvencija nema štetnog uticaja na organizam, I da frekventna terapija ne deluje na zdravo tkivo. Ipak, postoji jedan oblik reakcije, koja nastaje zbog reakcije tijela na povećanu prisutnost uništenih mikroba u telu koja se manifestuje kao blagi oblik simptoma viroze. No, nakon njihove eliminacije iz tela simptomi nestaju, pa se preporučuje vršiti detoksikaciju tela paraleno sa terapijom (jonska terapija, zeolit, hidrokolon terapija, piti dosta i sl.)
U Evropi se Rife-ov generator koristi u desetak zemalja kao terapijski uređaj u privatnim klinikama. U Engleskoj uspešno deluje vrlo ozbiljna organizacija pod nazivom Royal Rife British Group, a postoji i obimna literatura posvećena toj tehnologiji.

Kod Nas se frekventna terapija parazita veoma uspešno radi u Poliklinici Naturalia. Uz odobrenje klinike i pacijenta pokazaćemo Vam kaji su rezultati postignuti u ovom slučaju. Pacijent je bolovala od Ešerihije preko 12 godina i bezuspešno je lečena mnogim antibotskim terapijama, uz sve to imala je dosta problema, na kraju nije mogla da normalno živi i radi bez stalne upotrebe uložaka. Posle 17 frekventnih terapija za ešerihiju laboratorijski rezultati su pokazali da nema više Ešerihije i ona sada normalno živi i radi. Na ovim slikama možete da vidite razvoj uspeha terapije.

Osim frekvencija namenjenih uništavanju mikroba postoje brojne frekvencije sa stimulativnim efektom: za rad imunoproteinskog sastava (selektivno, zavisno od tipa bolesti), za rad bubrega, jetre, limfnog sastava, endokrinog sistema, normalizacija krvnog pritiska, rada srca, creva, hipofize, epifize, hormona, krvi i mnoge druge…Naša iskustva sa onkološkim pacijentima koji su primenjivali ovu metodu posebno Rajfovu frekventnu terapiju protiv kancera su pokazala izuzetno dobre rezultate u borbi protiv kancera.Kod nas se u nekoliko klinika primenjuju ove metode i to veoma uspešno. Za više informacija obratite nam se 0616353018