Imunitet i kako ga održati

Imunitet i kako ga održati

Imunitet, ako je naučna činjenica (a jeste) da se svi rađamo sa tumorskom ćelijom i da je svako na ovom svetu ima u sebi zašto su neki oboleli a neki nisu, šta je to štiti one zdrave? Samo njihov IMUNITET!!

Pratite na našem YOUTUBE kanalu Paraziti u našem telu

Pogledajte ovaj naučni video kako imunitet uništava tumorske ćelije

Mi, vremenom i načinom života urušimo imunitet do nivoa kada on nije u stanju da nas drži zdravim i tada nastaje bolest, čitaj Rak. A popraviti imunitete nije otići kod lekara ili u apoteku kupiti lek popiti ga i eto imuniteta. Mnogi pomisle da je dovoljno ako su nabavili Imunofan ili LDN  da su time rešili problem imuniteta za koje mi smatramo da su trenutno najbolja suportivna i imunoterapija koja može kod nas da se primeni. Mnogi pokušavaju sa raznim suplementima da podignu imunitet ali veoma često nemaju rezultate. Imunitet je veoma kompleksno stanje našeg organizma i treba mnogo vremena i truda da se on povrati u stabilno stanje.

Kao prvo što treba da znate, dasu  naše misli i naša energija ključni za naš imunitete. Dovoljno je da Vam spomenem placebo efekat za koji su mnogi od vas čuli. Pročitajte knjigu „Um iznad Medicine „ Lise Rankin, posle te knjige mnogima će biti jasnije zašto su naše misli ključne u podizanju imuniteta.

Nuspojave hemioterapije i kako ih smanjiti

Mnogi imaju stav da je suplementacija rešenje za podizanje imuniteta, ali da li je baš tako!? Ako pogledate u nažem životnom okruženju (grad) ima više apoteka nego prodavnica hrane, suplemenata u izobilju a mi sve bolesniji!! Nas priroda nije napravila za biznis zvani farmacija, to postoji 60 – 70 godina u našim životima lepo ali ne radi. Mi kada se razbolimo, neka je u pitanju prehlada trčimo u apoteku i kupujemo neki supplement, a da pri tome ne znamo da li nam on uopšte fali, al neka valja se. Nas je priroda napravila da sve što je potrebno našem telu na fiziološkom nivou se nalazi u našem prirodnom okruženju, a to je malo i sezonsko je (nema ga uvek). Šta sve animalno radi kada se razboli? Prvo se detoksikuje pa se suplementira sa onim što mu je priroda ponudila. Uzrok bolesti a i starenja organizma jesu toksini (teški metali, mikotoksini, pesticidi, hemija itd) tada suplementi ne mogu da stignu do naših ćelija i odrade svoju funkciju. Slikovito rečeno, to je kao kada pokušavate da prosejete brašno kroz zapušeno sito, možete tonu da stavite proći neće,, čim ga otpušite i jedna kašika prolazi. Radeći u savetovalištu posle ovoliko godina rada i nekoliko hiljada pacijenata, uočili smo das u najbolje prolazili oni pacijenti koji su akcenat stavili na detoksikaciju organizma

PARAZITI UZROCI PAPILOMA I DRUGIH SIMPTOMA U VAŠEM TELU!

Mikrobi su uzročnici velikog broja oboljenja kod ljudi. Sve više u svetu medicine smatra da su oni mogući izazivači kancera, tj da njihovi mikotoksini mogu da izazovu promene u ćelijskom DNK i da tako nastaje rak.

Ishrana takođe utiče na kvalitet našeg imunog sistema, svakim danom je sve više pisanih tekstova, teorija u ishrani kao leku, pitanje je da li to baš tako. Godinama radeći sa hiljadama pacijenata u Savetovalištu Vera u život, sreo sam se sa mnogo tipova ishrane kod ljudi: vegetarijancima, veganima, makrobiotičarima, frutomanima, presnojedima, ribojedima, mesojedima, svaštojedima itd. Ono što mogu sa sigurnošću da vam kažem to je da nikog nije spasao taj prehrambeni ekstremizam, čak su neki primetili da su se razboleli kako su promenili način ishrane. Nas priroda nije napravila za prehrambeni ekstremizam, a svaki ekstremizam vodi ka disbalansu našeg imuniteta. Kao svaštojedi (jer nam je takva koncepcija digestivnog trakta) mi prirodno jedemo sve kada je ono sezonsko, jer naše telo ne luči jednako enzyme na proleće, leto, jesen i zimu.

Kroz ostale tekstove saznajte više o tome kako pobediti rak, Obavezno pročitajte i o imunomodulatorima: Imunofanu i LDN-u koji su mnogim onkološkim bolesnicima izuzetno puno pomogli.

Mnogo toga možete saznati na našem Youtube kanalu, da bi ste lakše našli temu koja vas interesuje u polju za pretragu ukucajte pojam koji tražite

U borbi za svoj imunitet potražite klinike koje se bave imunitetom i detoksikacijom kao što je Poliklinika Naturalia i druge.

Za više imformacija obratite nam se na 061 6353018

Miloš Savićević