Imunitet ubica Kancera

Imunitet ubica kancera,

Imunitet ubica kancera pogledajte kako nas naš imuni sistem štiti od kancera.

Saznajte zašto je imunitet ključan u borbi protiv bolesti!

Imunitet ubica kancera

Imunoterapija je najnovija grana moderne onkologije koja koristi imunitet organizma, bilo direktno ili indirektno, u borbi protiv raka.

Naš organizam ima prirodnu sposobnost zaštite od bolesti, uključujući zloćudne. Imuni sistem može prepoznati razliku između zdravih i zloćudnih ćelija i eliminisati kasnije iz tela.

Imunoterapija ili biološka terapija obnavlja, stimuliše ili pojačava prirodnu antitumorsku funkciju imunog sistema.

Imunitet ubica kancera, potvrda velikog značenja imunoterapije u modernoj medicini je prošlogodišnja Nobelova nagrada za medicinu dodeljena za istraživanja u području imunoterapije.

Imunitet je ključan u borbi protiv bolesti, sa jakim imunim sistemom lakše prolazite kroz sve vidove terapija kao što je hemioterapija, radiološko zračenje ili operativni zahvat. Tu su Imunofan i LDN pokazali izuzetno dobra rezultate posebno u smanjenju nuspojava hemioterapije.

Imunitet ubica kancera,, nažalost mnoge terapije kao što je Hemioterapija ili radiološko zračenje imaju svoje nuspojave koje na neki način urušavaju opšte imuno stanje organizma. Veoma je važno obratiti pažnju kako smanjiti nuspojave navedenih terapija. Mi u savetovalištu Vera u Život veoma često ne znamo šta je gore da li primarna bolest ili nuspojava onkološke tarapije.

U Savetovalištu “Vera u Život” možete saznati kako se može pojačati imunitet organizma ili kako smanjiti nuspojave terapija.

Morate imati na umu da dobar imunitet nije samo suplementacija (preterana suplementacija može biti jednako štetna) već i detoksikacija tela od toksina posebno od teških metala i mikroplastike. Jednako je važno i psihološko stanje jer stres i strah su emotivne energije koje znaju da izuzetno mnogo obore imuni status organizma. Način ishrane je veoma važan u očuvanju stabilnog imuniteta. Radeći ovo godinama posle hiljada pacijenata primetili smo da prehrambena isklučivost nije nikome pomogla.

Za više informacija obratite nam se na:

office@verauzivot.com

ili na 0616353018