Categories
Autoimune bolesti

LDN i Hashimoto

(wpseo_breadcrump)

LDN i Hashimoto, Pacijenti koji žive sa Hašimotovim tiroiditisom najbolje znaju da je bolest komplikovanija nego što to zvuči po konvencionalnoj medicini. Međutim, LDN se unazad nekoliko godina kao uspešna terapija za Hašimoto. Ovo posebno važi za one koji nisu dobro reagovali na tradicionalne lekove za štitnu žlezdu.

Kako LDN  poboljšava funkciju štitne žlezde i kvalitet života
Pet prednosti koje poboljšavaju život korišćenjem LDna kod Hashimoto tiroiditisa su: 

· Poseduje antiinflamatorna svojstva koja mogu poništiti štetne efekte tradicionalnih uzroka kao što su dijabetes, gojaznost, fizički i psihološki stres i izloženost toksinima.
· Olakšava poboljšanu funkciju endorfina, koji može regulisati imuni sistem.
· Smanjuje koncentraciju citokina koji izazivaju upalu dok snižava inflamatorne markere kao što su TGF i IFN i minimizira aktivnost interleukina. Kao rezultat ovih promena, funkcija štitne žlezde u perifernim ćelijama i hipofizi može se značajno poboljšati, što poboljšava konverziju T4 u aktivni T3
· Inhibira ćelije koje izazivaju autoimune procese.
· Povećava stopu remisije Hashimoto tiroiditisa, posebno kada se kombinuje sa probioticima i odgovarajućim suplementacijama vitamina D.

LDN i Hashimoto, kada je u pitanju kvalitet života, mnogi pacijenti koji su uključili LDN u svoj režim terapije štitne žlezde uživaju u mnogim poboljšanjima zdravlja i opšteg osećaja. Neka od ovih poboljšanja uključuju:
· Smanjenje antitela na štitnu žlezdu
· Poboljšanje raspoloženja
· Povećana energija
· Smanjenje bola
· Smanjenje drugih lekova
· Poboljšana funkcija imunog sistema 

LDN i Hashimoto, manji rizik od stanja povezanih sa Hashimotoom, kao što su bolesti srca, zatvor, menstrualne nepravilnosti, debljanje, magla u mozgu i problemi sa plodnošću.
Ključno je uzeti LDN kao deo prilagođenog holističkog režima. Mnogi pacijenti male doze naltreksona nazivaju svojim „čudesnim lekom“. Međutim, najbolje funkcioniše kao deo sveobuhvatnog plana za poboljšanje ishrane i načina života. Na primer, aerobne vežbe umerenog do visokog intenziteta i LCHF dijeta mogu biti idealna dopuna LDN terapiji za Hašimotov tiroiditis.

Za više informacija kontaktirajte nas 
0616353018
office@verauzivot.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *