Mehanizam delovanja vitamina B17

Mehanizam delovanja Vitamina B17, prirodni uništivač kancerogenih ćelija.

Mehanizam delovanja Vitamina B17, molekul B17 sadrži dve jedinice glukoze (šećera), jednu benzaldehida i jednu cijanida, sve čvrsto povezane unutar nje. Kao što je svima poznato, cijanid može biti vrlo otrovan pa čak i smrtonosan ako se uzme u dovoljnoj količiniPostoji samo jedna materija koja može otključati molekul B17 i osloboditi cijanid. Ta je materija enzim zvani beta glukozidaza. Kada B17 dođe u dodir s tim enzimom u prisustvu vode, oslobađa se ne samo cijanid nego i benzaldehid koji je i sam vrlo otrovan. Srećom, enzim za otključavanje ne može se naći u opasnim količinama nigde u telu osim u ćeliji raka, gde je uvek prisutan u velikim količinama, ponekad u nivoima preko sto puta višim od onih u okolnim normalnim ćelijama. Rezultat je taj da se vitamin B17 otključava u ćeliji raka i oslobađa svoje otrove u ćeliji raka, samo u ćeliji raka.

Postoji još jedan važan enzim zvan rodanaza, koji ćemo identifikovati kao«zaštitni enzim«. A to je zato što ima sposobnost neutralizovati cijanid tako što ga trenutno pretvara u nusprodukte koji su zapravo korisni i neophodni za zdravlje. Taj enzim može se u velikim količinama naći u svim delovima tela osim u ćeliji raka koja, dakle, nije zaštićena.

Mehanizam delovanja Vitamina B17, ne treba tražiti druge razloge za početak njegovog korišćenja, već samo prihvatiti činjenicu da je vitamin B17 jedan od vitamina neophodnih za zdravo funkcionisanje i zaštitu čovečijeg organizma.

Terapija vitaminom B17

Za više informacija kontaktirajte nas
0616353018
office@verauzivot.com