Mobilni telefoni ubice našeg imuniteta

Mnogi ljudi koji koriste Bluetooth tehnologiju za povezivanje svojih uređaja možda nemaju pojma da je izloženost tom zračenju povezana sa tumorima mozga, kao i vrtoglavicom, problemima spavanja, anksioznošću, depresijom, urođenim defektima i još mnogo toga. To je zato što Bluetooth emituje isto radiofrekventno (RF) zračenje kao mikrotalasna rerna koja kuva hranu. Decenije istraživanja su već je dokazala da je izloženost svim izvorima RF (mobtel i bežično ViFi zračenje) štetna. Veb lokacija radijacionih zdravstvenih rizika sadrži sjajne članke i video zapise o Bluetooth-u:

Pošto su signali između dva uređaja obično niske frekvencije, neki stručnjaci u industriji će vam reći da je Bluetooth savršeno bezbedan za upotrebu. Međutim, mnogi istraživači i lekari veruju da jednostavno nema bezbednog nivoa RF zračenja, posebno kada je izvor zračenja vezan za vaše uvo. Nedavni članak na emfacademy.com objašnjava zabrinutosti zbog Bluetooth zračenja:

Mobilni telefoni ubice našeg imuniteta

„Tačno je da većina Bluetooth uređaja emituje manje zračenja od propisanih vladinih regulatornih agencija„ sigurne “standarde SAR-a ili specifične stope apsorpcije. Međutim, količina izloženosti zračenju koju ove agencije smatraju sigurnom je daleko od onoga što nauka kaže a da je zaista bezbedna za ljudsko telo. Jedno od pitanja je da se istraživači uglavnom usredsređuju na činjenicu da je Bluetooth tehnologija netermička i neionizirajuća radijacija, i ukazuju na to kao razlog da ona nije štetna. Međutim, nauka pokazuje da je nejonizujuće zračenje sigurno štetno, a činjenica da je netermalno nema uticaja na opasnosti od EMF-a i mikrotalasnog zračenja. Kada koristite Bluetooth slušalice, mozak, oči, uši i mnogi drugi organi izlažete EMF zračenju. Iako istraživanje pokazuje da je specifična stopa apsorpcije (koliko brzo telo apsorbuje zračenje) Bluetooth slušalica oko .25 V / Kg, to je još uvek dovoljno visoko da može izazvati značajnu štetu kod duže upotrebe.

Što se tiče našeg mozga, izlaganje mobilnom telefonu i ViFi zračenju može poremetiti barijeru krv-mozak zbog čega može doći do izlivanja krvi. Prema nedavnom Reader’s Digest članku, izlaganje takođe može da ubrza starost kože, takođe može uzrokovati da bakterije postanu otporne na antibiotike. Svako od nas na različit način reaguje na zračenje ali sigurno reagiuje jer to nije prirodno zračenje.

Mobilni telefoni ubice našeg imuniteta

Mobilni telefoni ubice našeg imuniteta

Proizvođači mobilnih telefona već su upozorili akcionare da bi eventualno mogli postati odgovorni za štetu nanetu svojim proizvodima. Osiguravajuće kompanije takođe ne žele da više posluju sa „Big Vireless“ kompanijama jer vide da nailazi period naplate štete.

 Pošto je današnji život ne zamisliv bez mobilnih aparata, i ako ga vi nemate ima vaš ukućanin ili komšija svi smo stalno izloženi zračenju i to dugoročno dovodi do toksikacije organizma. Ujedno treba znati da teški metali koji su u našem telu kada su izloženi zračenju deluju kao repetitori i tako dodatno oštećuju ćelije ujedno i obaraju naš imunitet.

Stoga je jedino rešenje DETOKSIKACIJA ORGANIZMA  o tome Vera u Život već godinama govori i piše. Verujte nam da je bolje sprečiti nego lečiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *