Način primene petroleja

 Način primene petroleja

Jedan od prvih u svetu, o lekovitim svojstvima petroleja kada su u pitanju maligne bolesti govorio  je i pisao Josif Pančić u svojoj “Omorici” i nakon toga su u Srbiji ljudi počeli tajno da se leče od raka petrolejom, a oni koji su preživeli kasnije su kod lekara dobijali odgovor da su živi jer im je postavljena pogrešna dijagnoza.

Masovno se petrolej kao lek koristio u Srbiji tokom Prvog svetskog rata, jer nije bilo gotovo nikakvih lekova. O mogućnosti da je petrolej taj koji ih je izlečio od maligne bolesti niko nije želeo da govori. Prva koja je o tome javno progovorila i koju nisu mogli da ućutkaju jeste nemačka doktorka Paula Ganer s klinike “Jakob” na Majni, koja je čitav svoj radni vek posvetila ispitivanju raka i o tome objavila naučne radove, a svoja saznanja stavila na internet i pre nego što je objavila knjigu. 

Način primene petroleja, Paula Gajner smatra da kerozin leči oboljenja koja potiču iz krvi. Sama Paula je bolovala od raka creva sa metastazama.  Posle operacije bolest je i dalje progresirala da bi nakon osam dana provedenih u bolnici otpuštena kući kao neizlečiva. Odlučila je da proba da se leči destilovanim kerozinom i počela je da pije po jednu kafenu kašičicu natašte. U početku nedelju dana.Posle dvomesečnog prekida – dve nedelje zaredom po jednu supenu kašiku na gladan želudac ili mesec i po dana po jednu kafenu kašičicu. Dalje, u svrhu profilakse, uzimati jednom godišnje 12 dana zaredom po jednu kafenu kašičicu natašte.
Ženama, koje boluju od raka materice Paula savetuje da svakoga dana uzimaju po tri kapi kerozina do potpunog ozdravljenja.
Posle uzimanja kerozina preporučuje se popiti pola kafene kašičice suncokretovog ulja ili ulja od pasjeg trna   (Hippophae rhamnoides) radi podmazivanja grla, želuca i creva. Takođe preporuka je jesti suvo voće – suve smokve ili suve kajsije. 
U svim slučajevima lečenja uočeno je da pijenje kerozina nije izazvalo trovanje, niti druge štetne posledice.Ponekad se javlja dijareja (proliv) – to je normalno i ukazuje na čišćenje creva.
Pored čiste primene za lečenje onkoloških bolesnika, kerozin se u narodnij medicini široko primenjuje u kombinaciji s drugim lekovitim sredstvima, postižući time pojačano i usmereno dejstvo na tumor.
Kerozin i rak želuca sa metastazama
Način primene petroleja, kod raka želuca s metastazama uspešno je primenjivano sledeće sredstvo: trećina čaše tople vode (ili čaja), jedna kafena kašičica meda i jedna kafena kašičica kerozina. Sve dobro pomešati i popiti na 15-20 minuta pre jela. Uzimati tri puta dnevno. U početku može se javiti povraćanje.Kura je 12-15 dana, dok ne nastupi vidljivo poboljšanje. Posle toga dozu donekle smanjiti i produžiti uzimati još 6-8 nedelja. Dalje 2-4 nedelje pauza i obavezno ponoviti kuru. 


Ekstrat propolisa sa alkoholom (kerozinom) protiv tumora mozga
Ekstrat propolisa priprema se sa 70%-im alkoholom: jedan težinski deo propolisa i deset težinskih delova alkohola.Propolis isistniti i preliti alkoholom. Ostaviti da odstoji 2-3 nedelje, uz povremeno mućkanje. Uzimati po jednu kafenu kašičicu 3 puta dnevno pre jela.
U Velikoj medicinskoj enciklopediji o lekovitim svojstvima nafte između ostalog stoji:
“Nju su pili kao sredstvo protiv glista, a isto tako kod vodene bolesti, grčeva i drugog.Skalpen se pripremao od parafinskog ulja i primenjivao se kao sredstvo za jačanje kose.Gabanovo ulje-nafta, koja se dobijala u gradu Gabijanu u Francuskoj. Preparat se proizvodio u kapsulama u smesi sa voćnim sirupom; Upotrebljavao se kod bronhitisa, laringitisa, bronhijalne astme i drugih oboljenja disajnih puteva.
Prema tome sve što je rečeno o lekovitim svojstvima nafte može se odnositi i na njen produkt – kerozin, koji sadrži primese i kiseoničnih, i sumpornih i azotnih jedinjenja.

Sada se pored čistog kerozina pije kerozin koji je odstojao sa zelenim orasima. Zelena orahova kora sadrzi mnogo joda, koagulacionih i taninskih materijala. Te materije imaju odlicna antimikrobna svojstva, isteruju gliste i podsticu ciscenje krvi. Ekstrakt kerozina sa mladim orasima daje odlicne rezultate u lecenju raka i drugih oboljenja.

Način primene petroleja, nije poznato ko je prvi predlozio da se spoje korisna dejstva kerozina i oraha. Zahvaljujuci moldavskom naucniku Mihailu Todiku ekstrakt je danas ponovo aktuelan; neki su ga nazvali todikamp. Zvanicno ga proizvodi Naucno-istrazivacki institut za proizvodnju mesa i mleka iz Volgograda. Osim kerozina i oraha dodali su ibrojne druge bioloski aktivne materijale, propolis, svetni prah itd i preparat nazvali todikamp-ideal. Sa ovim dodacima ekstrakt je jos kvalitetniji i delotvorniji.

Način primene petroleja

Za pripremanje ovog ekstrakta pogodan je avionski ili kucni kerozin za osvetljenje. Karakteristican miris moze se otkloniti ako se profiltrira kroz sloj ispranog recnog peska ili aktivnog uglja.

Postoje i druge vrste kerozina npr. tehnicki i slicni koje nikako ne treba koristiti!!!

Koriste se orasi razlicite zrelosti, a najcesce mladi jos nezreli orasi u zelenoj ljusci.U teglu od 3 litra staviti 70-100 zelenih oraha I preliti prečišćenim kerozinom do samog čepa.Teglu hermetički zatvoriti metalnim poklopcemzakopati u zemlju(ostaviti u podrum ili šupu)na dubinu od 70cm,staviti na poklopac teret od 10-12 kg I ostaviti da odstoji 3 meseca.

Drugi način primene:10 zelenih oraha (ubranih do 20.jula) treba sto sitnije iseckati, izdrobiti i samleti na masini za meso i preliti sa 3 čaše  kerozina,ostaviti da odstoji na tamnom mestu 10-14 dana(I već se moše primenjivati)Ostatak se moše ostaviti na svetlom mestu do 40 dana. Cim ekstrakt primi karakteristicnu tamnosmedju boju spreman je za upotrebu, Kad je ekstrakt pripremljen treba ga procediti i piti. Ekstrakt se ne kvari ali je bolje popiti ga u toku prve 3 godine. Ukoliko zelite da pripremite ekstrakt uz dodatak propolisa i cvetnog praha sipati u kerozin 1 deo propolisa dobrog kvaliteta i 0,1-0,5 delova majskog cvetnog praha. Ostavite da odstoji.

Litar ekstrakta dovoljan je za cetvoroclanu porodicu za 3 do 5 godina.

Orahe brati kad je mesec pun jer tada sadrze najvise joda i drugih mikroelemenata.

Za više informacija kontaktirajte nas
0616353018
office@verauzivot.com