PARAZITI UZROCI PAPILOMA I DRUGIH SIMPTOMA U VAŠEM TELU!

Ako imate papiome na vratu ispod pazuha i drugim mestima onad imate problema sa parazitima!

Paraziti uzroci papiloma, ako osoba ima papilome na koži, ovo znači da su se kolonije smrtonosnih parazita smestile u njenim unutrašnjim organima i polako jedu njeno telo. Svake godine milioni ljudi umiru zbog bolesti koje uzrokuju paraziti. U isto vreme, ako pogledate umrlice, nećete videti oznaku “smrt zbog parazita”. Izuzeci su veoma retki jer po pravilu ovo su situacije kada je nemoguće ignorisati infekciju, kada je na primer srce začepljeno crvima.

Da li su papilomi zaista znak parazitske infekcije?

Nekoliko istraživačkih grupa se složilo da proizvodi rada parazita vode do pojave papiloma na ljudskoj koži. Štaviše, ako vidite papilome na koži, to znači da su se paraziti već smestili u vašem telu i da aktivno polažu jaja. Ovo zapravo znači da je svaka osoba koja ima papilome na koži u opasnosti da dođe do ozbiljnog poremećaja zdravstvenog stanja. Veruje se da otrovi koje oni luče izazivaju reakciju organizma.

Paraziti uzroci papiloma, u stvarnosti postoji velika zabluda ako se misli da paraziti u čoveku mogu da budu samo gliste. Postoji veliki broj različitih vrsta parazita koji žive u raznim organima što dovodi do raznih vrsta posledica. Dodatno, gliste ili tačnije helminti, prilično su opasni. Oni bukvalno uništavaju creva i dovode do njihovog truljenja, a zatim i do smrtnog ishoda. I još, helminte je vrlo teško otkriti i eliminisati.

Najvažniji primeri parazita koji žive u crevnom traktu domaćina su:

  • pljosnati crvi (cestode) – Taenia saginata, Taenia solium, Hymenolepis nana, Diphyllobothrium latum.
  • intestinalni valjkasti crvi (nematode) – Ascaris lumbricoides, Enterobius vermicularis, Trichuris trichiura, Strongyloides stercoralis, Necator americanus, Ankylostoma duodenale.

Najvažniji primeri crva koji žive u tkivima domaćina su:

  • nematode ili metilji – Schistosoma haematobium, Schistosoma mansoni, Schistosoma japonicum.
  • tkivni valjkasti crvi – Trichinella spiralis, Dracunculus medinensis, Wuchereria bancrofti, Loa loa, Onchocerca volvulus, Brugia malayi.
  • hidatidni pljosnati crv – Echinococcus species

Pored njih postoje još hiljade parazita koji mogu da žive u jetri, mozgu, plućima, krvi i stomaku. I skoro svi su veoma opasni kada se razmože u velikom broju. Neki odmah počinju agresivno da deluju i uništavaju telo. Drugi paraziti žive neprimećeno dok njihov broj ne postane toliko veliki da telo više ne može da ih podnese i osoba umire. Uzrokuju širok spektar fatalnih komplikacija: infarkt, tumore, cirozu jetre, nefritis, raspadanje bubrega itd. Dr Hilda Klark lekar za koga se kaže da je izlečila nekoliko desetina hiljda pacijenata tvrdi da su helmiti uzroci nastanka raka. Tu je i priča o Dr. Raifu i njegovim frekventnim terapijama koje su izlečile mnoge.

Paraziti uzroci papiloma, poznato je da u našem telu žive razne mikrobne nokse (po nekim naučnim studijama njih ima više no nas samih), dokle god je naš imuni sistem jak i u balansu mi živimo u simbiozi sa njima, ali kada dođe do pada imunog statusa dolazi do razvoravlje parazita u meri koja nam ozbiljno ugrožava zdravlje. Nažalost problem je što medicina veoma često laboratorijski nije u stanju da ih otkrije, pa lekar nije u stanju da odredi terapiju a pri tome pacijent ima ozbiljne simptome narušenog zdravlja. Jedan od sigurnih znakova koji ukazuje na parazitsku infekciju u ljudskom telu su papilomi.

Evo nekih simptoma koji ukazuju na prisustvo parazita u telu:

– Papilomi;
– Neprijatan zadah;
– Alergije (osipi, vodenaste oči, curenje iz nosa);
– Osipi i crvenilo kože;
– Česte prehlade, upale grla, začepljenje nosa;
– Hronični umor (brzo se umarate bez obzira na to šta radite);
– Česte glavobolje;
– Zatvor ili proliv;
– Bol u zglobovima ili mišićima;
– Nervoza, nesanica i poremećaji apetita;
– Tamni krugovi i vrećice ispod očiju;

Ako se primeti bar jedan simptom, onda postoji velika verovatnoća da imate parazite u telu.

Kako se rešiti parazita?

Paraziti uzroci papiloma, medicina poznaje nekoliko Trenutna situacija sa lekovima za lečenje parazitske infekcije je prilično problematična. Naravno da ima nekoliko visoko specijalizovanih lekova koji mogu da očiste telo od helminta. Postoje manje-više efikasni lekovi protiv određenih vrsta parazita. Glavni problem sa njima je taj što utiču samo na jednu određenu vrstu parazita. Danas postoji nekoliko načina da se rešite parazita, putem fito terapije (čajevi, tinkture i sl), frekventna terapija, farmaceutski lekovi(Mebendazol, Albendazol, Prazikvantel, Ivermektin), hidrokolon terapija. Ono na šta treba obratiti pažnnju je da posle svake antiparazitske terapije iza uginulih parazita ostaju njihovi mikotoksini koji prave štetu u našem telu te stoga treba uraditi i program detoxa posebno detoks teških metala (DMPS protokol).

Savetujemo da sebi barem jedanput godišnje poklonite neki antiparazitski tretman jer verujte mnogo je bolje lečiti nego sprečiti.