Segidrin Hidralazin Sulfat

Segidrin Hidralazin Sulfat

Saznaj više na našem video kanalu

Hidralazin Sulfat ja poznat pod trgovačkim nazivom Segidrin, to je hemijsko jedinjenje koje je korišćeno kao alternativna lečenja kod gubitka apetita (anoreksija) i mršavljenja (kaheksija), koji su često povezan sa kancerom.

Glavni zagovornik hidrazin sulfata kao sredstva u borbi protiv raka je lekar po imenu Jozef Gold, koji je razvio terapiju sredinom 1970-ih. Alternativni medicinski nutricionista Gari Null napisao je tri teksta o alternativnom lečenju raka, uključujući i jedan pod nazivom “Rak Velika Prevara.” Mnogi pobornici lečenja raka hidralazin sulfatom Segidrin za pretili su tužbom američkom Nacionalnom institutu za rak (NCI) da namerno krije korisne efekte jedinjenja.  NCI je demantovao optužbe, jer tvrdi da ima malo ili nimalo dokaza da hidrazin sulfat Segidrin ima pozitivni efekat u borbi protiv kancera.

Indikacije za primenu hidrazin sulfata

Kaheksija :
Tokom hronične infekcije/ bolesti, temperature kod pacijenta raste, broj CD4 limfocita pada u odnosu na broj CD8 limfocita i gubi se apetit sve dok pacijent ne razvije stanje anoreksije. Telo još uvek traži hranljive materije  pa počinje da eksploatiše depoe masti, aktivira proces glukogeneze ( stvaranja šećera i aktivira proteinske nosače da bi proizvode glukogeneze dostavilo ćelijama.

Metabolizam tumorskih ćelija je manje efikasan u odnosu na zdrave : Zdrave ćelije aerobno ( uz prisustvo kiseonika ) metabolišu šećer, što je 15 puta efikasnije od anaerobnog tj procesa fermentacije kojim se služe tumorske ćelije. Fermentacija, s obzirom na slabiju efikasnost, zahteva više šećera u
odnosu na aerobni metabolizam. Sledstveno tome, metabolički nivo tumorske ćelije je mnogo viši u odnosu na normalne ćelije i samim tim zahteva još više šećera . Može se doći do zaključka da obolela osoba umire pokušavajuci da nahrani tumor. Gladovanje je jedan od glavnih uzroka smrti kod pacijenata
obolelih od karcinoma i od HIV-a. Davanje leka hidrazin sulfata onemogućava stvaranje glukoze u ćelijama raka.

Segidrin nuspojave pročitajte ovde

Za više informacija pozovite nas na 0616353018