Vidatox homeopatski preparat

Vidatox Homeopatski preparat od škorpionovog otrova pomaže kod mnogih vrsta karcinoma

Vidatox Homeopatski preparat

Ono što je u malim dozama lek, u većima je otrov, i obrnuto.
Tako glasi stara izreka, čija se vajlanost još jednom potvrđuje.
Novi homeopatski lek od otrova plavog škorpiona leči niz karcinoma kod ludi, objavili su kubanski istraživači.
Plavi škorpion (Rhopalurus Junceus) živi na Kubi i ime je dobio po plavkastom repu, na kojemu mu se nalazi zloglasna bodlja.
Boja tela mu je zapravo narančasto-crvenkasta, pa ga zovu i crvenim škorpionom.
Ideju dali domoroci

Naučnici sa ovog karipskog otoka počeli su proučavati škorpionski otrov u 1997. god potaknuti saznanjima da domoroci vekovima primjenjuju taj otrov radi lečenja tumora.Sveobuhvatnim i temelnim istraživanjem došli su do zaklučka da sastojci otrova imaju analgetske, protivupalno i protivtumorsko dejstvo, koji produžuju život obolelima od raka, ublažavaju bol i ponekad smanjuju tumorsko tkivo. 

“Trebalo nam je petnaest godina da naučno dokažemo blagotvorne učinke škorpionovog otrova. Ispostavilo se da su domorodačka verovanja u delovanje otrova istinita”, istaknuo je jedan od istraživača, dr. Guevara Garcia.

Rezultat istraživanja je lek Vidatox 30 CH, koji proizvodi kubanska kompanija Labiofam. Smatra se da taj lek smanjuje širenje stanica raka i produžava život pacijenata.
Na koje bolesti deluje?

Istraživači kažu da Vidatox poboljšava kvalitetu života obolelima od raka dojke, jetre, gušterače, pluća, mozga, grlića maternice, prostate i drugih vrsta karcinoma. Lek je testiran na pacijentima iz Evrope, Sjedinjenih Država i same Kube, pri čemu nisu utvrđeni ozbilniji neželeni učinci. 
Otrov sadrži belančevine niske molekularne težine, koje mogu sprečiti nastanak i razmnožavanje tumorskih stanica.

Prema kubanskim lekarima koji podupiru primenu Vidatoxa u onkologiji, aktivni sastojci otrova blokiraju neke stanične enzime i sprečavaju angiogenezu, to jest stvaranje novih krvnih žila unutar tumora.
Bez novih krvnih žila, tumor se ne može hraniti pa prestaje da raste, a potencijalno i odumire.
Takvo je delovanje utvrđeno u laboratorijskom ispitivanju na tumorskim stanicama u Meksiku.


Proizvodnja leka

Vidatox Homeopatski preparat, otrov se uzima od živog škorpiona, koji se električnim stimulansima navodi da ispusti dve do tri kapi otrova. Lek se proizvodi tako da se od škorpiona na opisan način uzme pet do šest “doza” otrova. Prikuplena tekućina se razrjeđuje u destilisanoj vodi, a koncentracija otrova u rastvoru zavisi od tipa raka i stanju pacijenta. 

Lek se uzima oralno, a tokom terapije pacijent se mora pridržavati propisane prehrane, prilagođene što boloj apsorpciji aktivnih sastojaka leka. Kuba je poznata po upotrebi škorpiona u terapeutske svrhe još od početka 20. veka. Tada je ušlo u upotrebu škorpionovo ulje, koje se smatralo korisnim protiv zadržavanja mokraće, bakterijskih infekcija, tumora i upala.
Otrov ili lek?

Vidatox Homeopatski preparat, škorpion, kao i druge otrovne životinje, upotrebljava otrov za hvatanje plena i odbrane od mogućih pretnji. Škorpionov otrov se sastoji od niza spojeva, od kojih neke pogađaju nervni sastav. Svaka od 1500 vrsta škorpiona ima malo drukčiji otrov, koji je dovoljno moćan da usmrti plen, koji je obično neka mala životinja. Dvadeset i pet vrsta, među kojima i plavi škorpion, ima otrov koji je opasan i za ljude.
Iako ubod škorpiona može biti opasan po život čoveka, homeopatski preparat Vidatox nije pokazao negativne učinke na zdravlje pacijenata.

Za više informacija kontaktirajte nas
0616353018
office@verauzivot.com