Vitamin B17 amigdalin kako izgleda lečenje

Vitamin B17 amigdalin kako izgleda lečenje

Amigdalin Vitamin B17 . Najzad, svi koji žele da primene ovu terapiju moraju znati da: AMIGDALIN NIJE NIKAKAV ČUDOTVORAN LEK. Takav lek za rak ne postoji, ne zato što je rak neizlečiv, već zato što je pojava kancera, po teoriji dr. Krebsa, posledica ukupnog poremećaja metabolizma i pada imuniteta tj to je disbalans u metaboličkom smislu, a tumor samo jedna vidljiva manifestacija tog poremećaja koja počinje na jednom organu, a zatim se širi na čitav organizam. »Amigdalin« vitamin B17 samo je JEDAN HRANJIVI SASTOJAK, čijim se unošenjem, rak ne povlači automatski.

Amigdalin molekul B17 sadrži dve jedinice glukoze (šećera), jednu benzaldehida i jednu cijanida, sve čvrsto povezane unutar nje. Kao što je svima poznato, cijanid može biti vrlo otrovan pa čak i smrtonosan ako se uzme u dovoljnoj količini. Postoji samo jedna materija koja može otključati molekul Amigdalina i osloboditi cijanid. Ta je materija enzim zvani beta glukozidaza. Kada B17 dođe u dodir s tim enzimom u prisustvu vode, oslobađa se ne samo cijanid nego i benzaldehid koji je i sam vrlo otrovan. Srećom, enzim za otključavanje ne može se naći u opasnim količinama nigde u telu osim u ćeliji raka, gde je uvek prisutan u velikim količinama, ponekad u nivoima preko sto puta višim od onih u okolnim normalnim ćelijama. Rezultat je taj da se Amigdalin vitamin B17 otključava u ćeliji raka i oslobađa svoje otrove u ćeliji raka, i to samo u ćeliji raka.

SAMO UZIMANJEM AMIGDALINA VITAMINA B17 NIŠTA SE NE MOŽE POSTIĆI, AKO SE ISTOVREMENO I DRUGI NEOPHODNI ELEMENTI U ORGANIZMU NE DOVEDU U METABOLIČKI BALANS. 

Ovo je u lečenju raka najvažnije jer su svi biohemijski procesi u organizmu međuzavisni. Da bi vitamini delovali (bilo koji) mora biti dovoljno lučenje enzima koji te vitamine razgrađuju i sprovode u sva tkiva. Da bi se enzimi lučili u dovoljnoj meri moraju biti stimulisani nekim drugim hranjivim sastojcima, koji se takođe moraju uneti u organizam. Ceo ovaj sistem je kompleksan, kompatibilan i prirodno definisan. Svako narušavanje ovog sistema (na primer genetskim modifikovanjem biljaka koje su prirodna ljudska hrana) proizvodi lančanu reakciju. Tako smo već naveli da su u Australiji genetski modifikovali detelinu koju su pasle ovce i eliminisali iz nje upravo nitriloside tj. Amigdalin Vitamin B17.

Tako, ma kolike doze “Amigdalina” se uzimale, on se neće korisno razgrađivati ako u organizmu nedostaju pankreatski enzimi koji mogu da rastvore opnu maligne ćelije ili neki minerali. Posebno je važan cink. Cink vrši transport nitrilosida kroz tkiva. Kod davanja injekcija “Amigdalina” za prodiranje kroz tkivo neophodan je i dimetil-sulfooksid (DMSO). U terepiji se daju i velike količine vitamina C, kao i emulzionisani vitamini A i E, a posebno vitamin B15. Daju se su i neki drugi minerali i antioksidanti imunomodulatori.

Mnoge klinike u svojim terapijama koriste terapiju Vitaminom B17 Amigdalin

Kako bi trebalo da izgleda doziranje Amigdalina (Vitamina B17)u kućnim uslovima

Ovo je jedan od načina kućne konzumacije Vitamina B17 (amigdalin) kako su nam rusi preneli. Oni u terapiji koriste visoko koncentrovano ulje gorkih badema. Mada postoje preparati u obliku kapsula i ampula.

Ruski način

AMIGDALIN ( vitamina B17 ) gorkih badema

U skoro svim slučajevima raka , kada je se B – 17 uzima u visokim dozama , tumori raka će se smanjiti .

Amigdalin u gorkom ulju badema .

Ulje sadrži amigdalina ( vitamin B- 17) 2-4 puta više ( koncentracija po jedinici mase ) od gorkih badema .

Obratite pažnju da je jedna kašičica ulja Vitamina B17 sadrži oko 500mg Amigdalina (Vitamin B17) što je obično doza kod kapsuliranih preparata.

Za sprečavanje , možete da popijete u toku dana ne više od 1 kašičice za kafu 1,ml.

U lečenju kod obolelih od karcinoma-koristiti na sledeći način .

Prva nedelja po jedna kafena kašičica , ujutro i uveče.

Druga nedelja – 3 kafene kašičice dnevno . Tri puta dnevno po jedna .

Treća nedelja – 4 kafene kašičice . 4 puta dnevno po jedna .

Onda pauza – 1 nedelja .

Nakon pauze ,

Prva nedelja posle pause – 3 kafene kašičice dnevno . Tri puta dnevno po jedna .

Druga nedelja posle pauze – 2 kašičice dnevno . Dva puta po jedna dnevno.

Treća nedelja – 3 kašičice . Tri puta dnevno po jedna .

Četvrta nedelja . – 2 kašičice . Dva puta po jedna dnevno.

Onda pauza – 1 nedelja .

Od trećeg meseca samo 2 kašičice 2 puta dnevno .

Почти во всех случаях при онкозаболеваний, когда B-17 принимается в больших дозах, раковые опухоли стягиваются.

Амигдалин в масле горького миндаля.

Масло содержит амигдалина (витамина В-17) в 2-4 раза больше (по концентрации на единицу массы), чем ядра горького миндаля.

Для профилактики можно пить в день не более 1 чайной ложке (2 раза в день по кофейной ложке).

При лечении – доведите прием масла горького миндаля до 2 – 3 чайных ложек в день. Увеличивать дозу приема на 1 кофейную ложку в неделю.

Первая неделя по 2 кофейные ложки, утром и вечером.

Вторая неделя – по 3 кофейных ложки в день. Три раза в день.

Третья неделя – по 4 кофейных ложки. 4 раза в день.

Затем перерыв – 1 неделя.

После перерыва начинайте пить по 3 кофейных ложки в день в первую неделю.

Во вторую – по 2 чайных ложки в день.

Третья неделя – 3 чайных ложки.

Четвертая неделя. – по 2 чайных ложки.

Перерыв – 1 неделя.

С третьего месяца только по 2 чайных ложки 2 раза в день.

Obratite pažnju da je jedna kafena kašičica kod njih mera za onu najmanju kafenu kašičicu kao one što smo nekada koristili.

Za Vas će jedna kafena kašičica biti jednaka kao 500mg amigdalina (to vidite na kutiji) pa to primeniti prema navedenoj šemi.

Naše mišljenje je da je ovo dobra terapija koje bi se primenila posle udarne kliničke metaboličke terapije, posebno kod pacijenata koji su u III ili IV stadijumu bolesti.

Za više informacija obratite nam se na 0616353018